Andras bloggar

Jag läser en hel bloggar. En del läser jag för att jag är nyfiken på vad som händer med gamla högstadiekamrater (kan tillägga att detta inte alltid är så underhållande), och andra läser jag för att de är så attans bra och inspirerande. Den sistnämnda typen kommer här:

http://aenigma.blogg.se

Via en gemensam bekant (som ni kommer att kunna läsa om längre ner) fann jag Kajsas underbara blogg i kommentarfältet. Om man gillar att sätta etiketter på saker och ting, så driver Kajsa en modeblogg. Men det här är inget tråkigt "dagens outfit-chihuahua-sex and the city-ben &jerrys-cravings" -drabbel. Nej, Kajsa har talang. Hon kan skriva, hon är fenomenalt duktig på att rita och har ett öga för fotografi. Dessutom verkar hon vara en helt underbar tjej. Missa inte Kajsa!

http://baagz.blogg.se
Det här är egentligen ganska lustigt. För det första har jag ingen som helst aning om hur jag hittade till Olas blogg. För det andra så vet jag inte heller riktigt varför jag läser den. Jag känner inte Ola, jag känner ingen som känner Ola, och det är väldigt svårt att kategorisera denna blogg. Men den underhåller, Ola verkar vara en rolig kille. Han gillar bra musik och bra filmer. Det är viktigt. Han har kloka tankar och bor i Boden (tror jag). Jag antar att det är bloggar som Olas som kallas "personliga". Som en dagbok. Nåväl, döm själva!

http://norrsveden.blogspot.com
En halvbekant kan man nog säga. Simon har inte bloggat särskilt länge (vad jag vet), men han gör det så jäkla bra. Simon är musiker, och en väldigt duktig sådan. Men inte nog med det, han är fruktansvärt rolig. Och i all denna rolighet, så finns alltid ett budskap. Jag mår bra i själen av norrsveden.blogspot.com. Väldigt bra.

http.//leijonhjarta.blogg.se
Leijohjärta är en gammal vän från Östersund. Killen som gick bygg (typ, det fanns ett flashigare namn men egentligen var det samma sak) på gymnasiet men slutade (?) som fotograf och skribent. På ett välkänt herrmagasin. Jag vågar inte skriva så mycket mer än så då Leijonhjärta tidigare hade en önskan om att vara något anonym. Men läs, för han är grym.
Här fann jag ovannämnda Kajsa.

www.metrobloggen.se/ettliviexil eller www.jonaspeterson.com
Det mest kommersiella bidraget på listan, Jonas "Silverfisken" Peterson var länge en av Sveriges mest lästa bloggare. Jag vet inte hur statistiken ser ut idag, men jag blir fortfarande glad och rörd av fina bilder och fantastiska texter. Och jag föreställer mig mitt eget liv i Australien, Jonas bor nämligen utanför Brisbane. Och han skriver ofta om väder. Är det bara jag som på riktigt tycker att väder inte bara är något man tar upp när alla andra samtalsämnen är slut, utan faktiskt något som är intressant?

http://helanohalvan.blogg.se
Vän till en vän. Vi har setts max två gånger, men jag har ändå förstått att Thea härlig. Och glad, eller i alla fall aldrig sur eller arg över oväsentliga saker (definitionsfråga såklart, men ni fattar). Hon har en livsglädje, Thea. Och självdistans. Det är också viktigt.

Kommentarer
Postat av: ola

ha ha det där var roligt :) n ä r a var det! Bor i Luleå :) lät grymt med management! Du har varit där förut antar jag? :)

2009-01-15 @ 00:44:03
URL: http://baagz.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag blir..alldeles..rörd! Tack för den sjukt fina texten om mig. Verkligen tack!

Det är så skönt när människor inser att jag inte försöker vara en vanlig modeblogg och placerar mig i det facket. För jag försöker ju vara något utanför det. Och så säger du det så fint. TACK fina fina du!

2009-01-16 @ 10:36:50
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: leijonhjärta

Åh. Tack Emma. Det var fint skrivet om mig.



Trätekniskt program, hette utbildningen.



:)



stort lycka till på resan min vän.



Allt gott, J

2009-01-23 @ 15:41:58
URL: http://leijonhjarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback