Flytt

Ok, jag bloggar väldigt sällan nu för tiden och detta beror på att vi inte har tillgång till internet. Vi bor fortfarande kvar i Glebe, men ägarna av huset, som till en början verkade som himla bra, har visat sig vara ganska otrevliga.

Därför ska vi flytta. På onsdag. Förhoppningsvis har vi fått en lägenhet i McMahons Point (men mäklaren är på påsklov så vi har inte skrivit något kontrakt ännu), men imorgon får vi besked. Det ska bli otroligt skönt att inte behöva oroa sig om vem som är hemma, vad vi får göra osv. Vi ska flytta ihop med Rebecca som går i Thomas klass, och det hela känns fantastiskt bra.

Vill ni ta en titt på bostaden finns den här: http://www.realestate.com.au/realestate/mcmahons+point/402533670

Påsken har varit toppen. Vi lyckades (mot alla odds, då det mesta är stängt på långfredagen) skrapa ihop en fin påskmiddag och diverse alkohol för att ha en trevlig afton i Lane Cove där Rebecca bor för tillfället. Fyra timmars jacuzzi-badande, god mat och fin-fint sällskap.

Sitter för tillfället och skriver en assignment till vårt grupparbete i Marketing, och det är precis vad jag ska fortsätta med NU.