Mia & Klara

Jag skrattar. Men mår samtidigt så fruktansvärt dåligt. Troligtvis den bästa produktion som gjorts inom Sveriges gränser på väldigt, väldigt länge.

God natt. Sydney sover nu.

Snabb update

Vi måste flytta. Någon annan ska tydligen ta vårat rum. Behöver bara jobba i hop 10 000 SEK till en bond (som man måste betala här när man hyr) på tre veckor samtidigt som jag har prov och assignments att skriva. .
Pengar behövs. Bostad behövs.
Donation någon?

Kanske dags att sälja sig själv...

Senaste tiden i bild
























At last!

Över en månad har gått sedan senaste inlägget och detta beror på att vi inte haft tillgång till internet på ett tag.

Det är svårt att sammanfatta allt som skett i ett inlägg, men jag har börjat skolan och det känns väldigt bra. Första terminen läser jag Marketing, Management, Events och Economics och samtliga ämnen är intressanta, more or less ska jag väl tillägga.

Glebe är ett bra område att bo i, centralt men ändå ganska lugnt. Trevliga barer och restauranger och givetivs Glebe Markets som är öppet varje lördag. Up and coming designers, människor som tröttnat på sin garderob, gamla skivsamlingar och en hel del mat. Fynd är inga problem att finna.

Jobbar som servitris och tjänar hyfsat, drickskulturen är något mer utbredd här än hemma i Sverige och det tackar jag för.

Vi såg Old Crow Medicine Show i torsdags (jag Thomas och Niklas från Aspås). Vi hade relativt höga förväntningar men jag hade aldrig någonsin kunnat tro att det skulle vara så fantastiskt bra som det faktiskt var. Får ni chans att se dem live, don't miss out.

Annars? Försöker att spara lite pengar för att kunna åka på Bluesfest i Byron Bay (Ben Harper, Xavier Rudd, Drive By-Truckers, Kasey Chambers, Blind Boys of Alabama etc)  under påskhelgen. Kostar 399 dollar så troligtvis blir det inte av, men vem vet. Kanske ska vi istället boka in V Fest den 28 mars?  Verkar dock inte som att festivalens hemsida håller med om det datumet, men Jenny Lewis ska spela och jag skulle nästa hellre skjuta mig själv än att missa en spelning med den kvinnan.

I morgon är det S:t Patrick's Day och det blir troligtvis galet. Stranden under dagen och sedan Bondi Junction med lite folk från skolan.

Uppkopplingen bjuder inte på några bilder, men det kommer i sinom tid.

Vi hörs. Förhoppningsvis imorgon.