Världens bästa land?

Vi landade igår klockan 21.45 lokal tid. Flygresan gick bra, men 20 timmar i luften är inget man vill göra allt för ofta. Äckligt torr luft och dåligt med utrymme. No thanx.
Det gick inte överdrivet bra att möta upp Brett på flygplatsen, men efter ca 45 minuter lyckades vi hitta varandra och kunde hoppa in i hans grymma Jeep Wrangler. Ah, frihet!
Slängde in våra grejer i huset och gick sedan raka vägen till..... ja, ni gissade rätt, puben. Den här killen är precis vad vi hoppats på, och jag ser framemot lördagen då hans fru Catherine kommer hem från Melbourne.

Huset som vi bor är över ALL förväntan. Vi snackar om en takhöjd på typ 3,5 -4 meter, en monsterspis i ett sjukt snyggt kök, en underbar övervåning där vårt sovrum finns och ett alldeles fantastiskt badrum med jacuzzi. Tre av fyra rum har öppen spis (på vintrarna blir det faktiskt väldigt kallt här, då man inte riktigt lärt sig vad isolering betyder). Området är väldigt trevligt och det är så att säga "nära till allt".

I dag har vi powerwalkat på morgonen, käkat frukost på ett ställe som har något av det bästa kaffet jag druckit (sen kan man fundera på hur kräsen man blir efter två år med kaffemaskinen på Spring), fixat bankkonton, tax file number och australiensiskt mobilnummer. Vi hann även åka buss till Coogee, det tog 45 mintuer och det var ingen vidare spännande tur. Men stranden var fin även om vädret hunnit blivit lite sämre under den långa bussresan.

Nu är det dags för middag.

Om ni vill veta, så har det varit cirka 32 grader här idag. I helgen väntas värmerekord.
Åh vad jag längtar hem till vintern.....

Kommentarer
Postat av: Daniel

Jikes!



Vart bor ni? SF?

2009-02-03 @ 13:11:15
URL: http://bloggzilla.blogg.se/
Postat av: Sanna D

Awesome! Jag undrade igår hur det hade gått med allt! Ha, kaffet på Spring är ju rävgift, men dricker man latte från Mocha har man ju iaf lite smak för riktigt kaffe kvar ;)



Musiktips! Charlotte Sometimes (i låten In your apartment så sjunger hon lite "Emma-aktigt", du vet badabapada-stuket som kommer från efter en vinare.. =P..)Tänkte på dig när jag hörde den! =D



Hälsa Thomas och slit inte ut bikinin.. KRAM!

2009-02-04 @ 08:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback